Business Social Club
(club privat)

Pune-ţi nişte haine comode, ia toata energia bună cu tine şi haide la Sufragerie să te laşi ,,îmbătat" de multă voie bună, informaţii preţioase despre totul din jurul tău, şi încarcă-te cu energia pozitivă pe care oamenii de acolo o transmit. Mai mult decât atât, promitem că nu te lăsăm să pleci fără gândul de a ne mai revedea!

Clubul nostru desfaşoară 3 tipuri de evenimente: Open Wednesday, Members Only, Open Event
Fiind un club privat, unele evenimente si facilităţi care se regasesc în locaţia noastră, sunt disponibile strict pentru membri Clubului.

Calitatea de membru include:

  • Acces de luni pana vineri la zona Daily Brunch, intre orele 09:00 si 17:00;
  • Utilizarea saloanelor clubului în timpul orelor de funcționare, inclusiv la zona de Lounge;
  • Acces la calendarul exclusiv de evenimente al Sufrageriei Arădene;
  • Spaţiu de co-working;
  • Tarife preferenţiale pentru membri pentru sala de evenimente;
  • Acces la directorul online de membri, prin login în contul de membru pe site-ul clubului;
  • Avantaje și privilegii de la partenerii Clubului prin cardul de loialitate al clubului.

Sufrageria Arădeană – Business & Social Club este locul care vă așteaptă zi-de-zi să vă regăsiți într-un mediu dedicat, prietenos și orientat spre a oferi celor care ne trec pragul o atmosferă familiară, dar și specială în același timp. Va fi un spațiu care se adresează unei comunități pe care, pentru a putea fi gestionat corespunzător, o vom aborda sub forma unui parteneriat Club-Membru. Vom asigura accesul membrilor și a celor pe care membrii noștri îi invită la toate activitățile pe care le propune Sufrageria Arădeană, oferindu-le un spațiu dedicat, pe care va trebui să știm să-l prețuim împreună.