Sufragerie pe boierie
09 martie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook
𝑺𝒆𝒓𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒋𝒐𝒊 𝒄𝒖 𝒎𝒖𝒛𝒊𝒄𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒊̂𝒏𝒕𝒂̂𝒎𝒑𝒍𝒂̆𝒓𝒊 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒏... 𝒃𝒖𝒄𝒂̆𝒕𝒂̆𝒓𝒊𝒆.
Sub aceste seducătoare semne s-a desfășurat serata Sufrageriei Arădene din joia celor 40 de mucenici. Eveniment dedicat membrilor Clubului SA și prietenilor acestora, serata a avut toate ingredientele care pot defini o întâmplare ca fiind seducătoare. Daniel”s Duo și Departamentul gourmet al Sufrageriei au creat momente de savoare auditivă și gustativă, tandem acompaniat de licorile provenite din podgoria Aradului. Cu oameni faini și bineveniți invitați-surpriză, serata a fost una cu multă voie bună, cu asculare de sunete armonice și vorbe de duh, așa cum se cade la o întâmplare pe care am denumit-o, fără ironie, ”Sufragerie pe boierie”. Imaginile  vorbesc de la sine, dar, cum sa vă spun....gustul...gustul a rămas doar pe ”retina” oaspeților. 
Felicitări și mulțumiri, tuturor celor implicați și...tot înante.


////////////////

 Joi, 9 martie, Sufrageria Arădeană organizează o serată gourmet tradițională.
Bucate tradiționale în interpretări mai mult sau mai puțin moderne, într-o atmosferă specifică Sufrageriei, în care boemia se combină fericit cu boieria vremilor de altădată. Totul stropit cu licori selecționate, de regiune, și decorat muzical cu căldura și sensibilitatea marca Daniel`s Duo. O încheiere romantică numai bună a eresurilor de primăvară.
Lista de bucate a departamentului nostru gourmet propune un meniu cu antreu de plăcinta casei cu brânză și mărar și tartine scufundate în untura cu jumăruțe de mangaliță, urmate de sărmăluțe adaptate atât pentru libertini cât și pentru cei care țin post, cu smântână din stâna de sub codru, si ardei iuți ca vântul și ca gândul. Gustul se va rotunji cu plăcinte cu mere ninse cu scorțișoară și cu brânză sufocată de stafide.
Câte o jumătate de sticlă de vin de podgorie, roșu, alb sau roze/ persoană, și un țoi mărgelat de pălincă completează meniul.

Număr maxim locuri: 26
Preț pachet serata: 150 lei/persoană

Notă: Acest eveniment se adresează cu preponderență membrilor Business Social Clubului Sufrageria Arădeană. Calitatea de membru al SA BSC oferă oportunitatea rezervării de către membri cu prioritate la toate evenimentele organizate, în limita locurilor disponibile. Evenimentul va fi prezentat exclusiv membrilor, până marți, 7 martie, ora 14.