Crama Dradara-excelența vinului în zi de sărbătoare regală
10 mai 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook

La Sufrageria Arădeană continuăm strădaniile de a prezenta și promova produse și firme din zona Aradului care, după evaluările proprii, se încadrează în norme superioare de calitate și sunt exemple de bună practică, ce aduc plusvaloare regiunii noastre.

În această notă se înscrie Evenimentul cu care marcăm ziua de 10 Mai, dată care marchează trei momente importante din istoria României: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării.

Așadar, miercuri, 10 Mai, vă propunem o serată regală, cu o degustare de vin oferită de una dintre cele mai bune crame din zona noastră viticolă, DRADARA. 

 Situată pe Dealul Mocrii, Dradara este la limita Nordică a Podgoriei Miniș Măderat, în zona de interferență a munților Zărandului cu Câmpia Aradului și Depresiunea Crișului Alb, având un microclimat cu influențe mediteraneene într-un climat temperat continental.

Zona se caracterizează prin toamne lungi, călduroase și uscate, ierni scurte și predominant blânde,

primăveri timpurii, veri calde și moderat umede.

După cum chiar ei se descriu, ”DRADARA înseamnă Dragoș, Daria și Rareș sau DRAGOSTE, DAR și RAFINAMENT, născute din moștenirea familiei noastre si promitem să fie purtată din generație în generație.

Experiența vinurilor noastre este mereu alta și niciodată nu ai să găsești același gust îmbuteliat,

fiecare sticlă deschide o altă poveste și vorbește despre pasiunea și dorința noastră de a oferi vinuri

altfel, surprinzătoare cu spirit autentic făurit cu har”.

Soiurile Cramei Dradara sunt:

- Sauvignon Blanc

- Feteasca Regala

- Palava

- Feteasca Neagra

- Merlot

- Cabernet Sauvignon

- Muscat Ottonel


IMPORTANT: Evenimentul ”Dradara-excelența vinului în zi de sărbătoare regală ” este unul exclusiv, adresând-se membrilor Clubului Social Business Sufrageria Arădeană. Numărul de persoane: 25. Rezervările se vor face în ordinea confirmării prezenței. 

Și pentru că vrem să fie cu adevărat o seară eveniment, taxa de participare/eveniment (60 de lei/persoană) va include, pe lângă degustarea a 5 soiuri de vin separate între ele de gustările potrivite, și achiziția unei sticle din vinul vostru preferat al Cramei Dradara.