Conectează-te la Viitor! Serată Tehnologică a Caselor Inteligente
18 mai 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook

Participarea voastră la evenimentul "Conectează-te la Viitor! Serată Tehnologică a Caselor Inteligente" și interesul evident pentru domeniul caselor inteligente ne-au reconfirmat valoarea acestei teme în contextul actual. Vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți!

Un salut special pentru Ovidiu Iepure de la ASD Automatizari, omul din spatele prezentării inedite, care ne-a ghidat prin universul caselor inteligente.

Nu în ultimul rând, dorim să exprimăm aprecierea noastră pentru reprezentanții Inels, un jucător important în producția de echipamente pentru case inteligente, cu sediul in Cehia. Recunoștința noastră se îndreaptă către Michael Michalčík - Inels - Europe Export Manager și Jeevak Mathew Varughese - Inels Technical Support pentru participarea lor valoroasă la eveniment.


Apreciem implicarea voastră și suntem entuziasmați să vă avem alături la următoarele noastre întâlniri, unde vom explora împreună noi teme interesante. Vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit entuziasmul pentru tehnologia smart home în cadrul acestui eveniment. Continuăm să fim inspirați de potențialul pe care tehnologia îl aduce în viețile noastre!

#Tehnologie #ConectareLaViitor #Multumim//// INVITATIE EVENIMENT

Dragi prieteni,

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o seară specială, în care vom explora viitorul tehnologiei caselor inteligente.

Evenimentul "Conectează-te la Viitor! Serată Tehnologică a Caselor Inteligente" va oferi o perspectivă asupra inovațiilor recente în domeniul caselor inteligente și o înțelegere a modului în care acestea pot îmbunătăți calitatea vieții noastre de zi cu zi.

Vă vom oferi ocazia de a vedea aceste tehnologii în acțiune printr-o demonstrație live!

Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați pentru această călătorie într-un viitor conectat și inteligent. Să ne conectăm la viitor, împreună!


Joi, 18 mai, 18:30

Sufrageria Arădeană


Str. Tribunul Dobra, nr.10