Sufrageria și Provocarea Prezentului
25 octombrie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook
Vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți  la evenimentul "Sufrageria și Provocarea Prezentului"și ați luat parte la această întâlnire captivantă sub cupola Sufrageriei Arădene.
În această vară lungă și plină de incertitudini, ne-am reunit pentru a discuta despre rolul și viitorul Sufrageriei ca entitate care promovează spiritul urban și implicarea în comunitatea noastră. Această seară a fost dedicată trecutului, prezentului și mai ales viitorului nostru într-o lume în continuă schimbare.
Am fost încântați să descoperim că Sufrageria rămâne un loc de întâlnire și schimb de idei pentru cei pasionați de calitatea urbană.
De asemenea, am fost onorați să avem un invitat-surpriză deosebit, care a adus un plus de inspirație și profunzime discuției noastre.
Vă mulțumim din inimă că ați făcut parte din această seară specială, iar pe viitor, vă invităm să continuați să ne sprijiniți în misiunea noastră de a promova spiritul urban și de a contribui la dezvoltarea comunității noastre.
Dacă ați ratat evenimentul sau doriți să reascultați discuțiile interesante, vă invităm să accesați podcastul nostru: 

https://podcasters.spotify.com/pod/show/sufrageriaaradeana/episodes/Sufrageria-si-provocarea-prezentului-e2b3v55

@georgianabucurestian #sufrageriaaradeana


///////////////////////////

INVITATIE EVENIMENT

𝑺𝒖𝒇𝒓𝒂𝒈𝒆𝒓𝒊𝒂 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒄𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊

După o vară lungă și care parcă nu vrea să ne părăsească, revenim sub cupola Sufrageriei, încercând să ne găsim un loc și un rost în lumea atât de schimbătoare a vremilor din urmă. Vă provocăm, prieteni, la o întâlnire și o discuție despre trecutul, prezentul și mai ales viitorul Sufrageriei Arădene ca entitate care continuă să-și propună să fie înaintemergătoare în ceea ce privește spiritul urban, rostul unui orășean în Orașul lui - al nostru în speță. Sufrageria rămâne o entitate care nu poate exista în afara afinităților voastre, a celor care vă înțelegeți și prețuiți calitatea urbană, referitoare (nu doar) la a trăi în Arad, dar și a manifesta un interes viu pentru comunitate. Aceasta trece, alături de toate celelalte comunități ale țării, Europei, lumii prin provocări noi și diverse, unele fără termen de comparație. Ce ne mai motivează? Pentru ce să considerăm că e nevoie de interacțiunea directă între oameni din moment ce plaformele de socializare, podcasturile, AI- ul și toate celelalte interfețe funcționeză la super-capacitate?! Rămâne să descifrăm împreună, măcar în parte, răspunsul la aceste dileme citadin-existențiale. Plus că vă vom oferi și bucuria de a întâlni un foarte special invitat-surpriză. Toate astea miercuri, 25 octombrie, ora 18,30, la Sufrageria Arădeană.