Paine si vin, degustare pe note la Sufrageria Aradeana
18 noiembrie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook

Mulțumim pentru o Seară Desăvârșită la Sufrageria Arădeană! 🍞🍷🎶

Dragii noștri prieteni ai gustului, sunetelor și senzațiilor inedite,

Sâmbătă, 18 Noiembrie, Sufrageria Arădeană şi Crama Andronic au fost gazdele unui eveniment de excepție, o seară în care ingredientele alese cu grijă și iubire au convergat într-un concept inedit de descoperire a gusturilor, sunetelor și senzațiilor ritualice.

Pâinea artizanală de Nicoleta Muntean a fost prima parte a acestui festin pentru simțuri, o călătorie în lumea tradițiilor culinare, unde mâinile dăruite cu har ale Nicoletei au transformat aluatul în opere de artă comestibile.

Vinurile imaginate de Tavi Andronic au adus în paharele noastre o poveste a terroir-ului și pasiunii, captivându-ne simțurile și aducând un plus de savoare fiecărui moment al serii.

Muzica interpretată de Nicoleta Brola, Daniel Julean și invitatul special, Jul Baldovin, a îmbogățit atmosfera cu acordurile lor magice, transformând Sufrageria Arădeană într-un loc al tihnii și bucuriei.

Degustarea celor câteva feluri de pâine artizanală și a celor cinci soiuri de vin ale Cramei Andronic a adăugat o notă de rafinament și autenticitate întregii experiențe.

La finalul serii, fiecare participant a fost răsplătit cu o sticlă de vin din partea Cramei Andronic, un mic gest de recunoștință pentru că ați făcut această seară de neuitat alături de noi.

Vă mulțumim că ați fost parte din această călătorie gustativă și artistică. Cu siguranță, am creat împreună o amintire care va rămâne vie în inimile noastre.

Urări de bucurie și armonie,

Echipa Sufrageria Arădeană și Crama Andronic


Mai multe poze pe:

https://www.facebook.com/SufrageriaAradeana/posts/pfbid0HZS57GSQ4CZuvDpphJhKyP3GVH6TAfKJdpjZTErZw6pxWCp4PNE1TXt6sEqRV6Hkl


///////////

Crama Andronic și Sufrageria Arădeană vă propun un eveniment  de excepție ale cărui ingrediente se vor îngemăna într-un concept inedit, care își propune să vă determine să vă petreceți o seară alături de noi pentru a descoperi, ca într-o experiență ritualică, gusturi, sunete și senzații insolite. Primul dintre ingredientele acestei serate-eveniment este Pâinea artizanală realizată de către Nicoleta Muntean, prin mâini dăruite cu har, după rețete tradiţionale. Cel de al doilea ingredient al ritualului nostru este Vinul, în variatele lui întruchipări imaginate de Tavi Andronic. Iar al treilea ingredient, cel care amplifică tihna degustării, este Muzica. Așa că îndrăgiții menestreli care vor înnobila cadrul sonor sunt Nicoleta Brola și Daniel Julean, precum și invitatul special, Jul Baldovin, unul dintre cei mai prolifici cantautori români ai ultimilor ani. Toate acestea, plus bucuria unei seri speciale cu Pâine, Vin și Muzică, sâmbătă, 18 Noiembrie, de la ora 19, la Sufrageria Arădeană.


Precizări importante: Evenimentul prilejuiește degustarea pentru câteva feluri de pâine artizanală și patru soiuri de vin ale Cramei Andronic. La finalul evenimentului, fiecare participant va primi în dar o sticlă de vin din partea cramei Andronic.