Misiune, viziune și acțiune în construcții
22 noiembrie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook

Sufrageria Arădeană vă propune pentru seara de miercuri, o privire înspre unul dintre cele mai importante domenii de business, cel al construcțiilor. Iar pentru că întotdeauna ne propunem să avem un dialog cu persoane avizate, ne bucurăm că unul dintre cei mai performanți antreprenori arădeni din domeniu, directorul general al firmei JCM Professional Buildings, ing. Cristian Mihai Julean, a acceptat invitația noastră la această discuție. Fiind un domeniu fundamental al dezvoltării unei comunități, sectorul construcțiilor are parte în prezent de provocări specifice legate de fiscalitate, forță de muncă și piață. Toate acestea presupun adesea abordări inovative, dar ridică și obstacole care pot părea , uneori, aproape insurmontabile. Despre misiune, viziune și acțiune în construcții, despre ce înseamnă acest domeniu pentru un oraș cum e Aradul, în contextul său actual și de viitor și despre multe altele, într-o discuție interactivă, așa cum v-am obișnuit la Sufrageria Arădeană. 


Vă invităm, așadar miercuri, 22 noiembrie, de la ora 19, la o serată despre lumea, provocările și business-ul construcțiilor în micul nostru univers, alături inginerul și antreprenorul Cristian Julean.

////

Dacă nu aţi reuşit să participaţi la serata Sufrageriei Arădene din 22 Noiembrie, în care l-am avut ca invitat pe ing. Cristian Mihai Julean,directorul general al firmei JCM Professional Buildings, vă invităm să ascultați podcastul nostru 🎩


https://podcasters.spotify.com/pod/show/sufrageriaaradeana/episodes/Misiune--viziune-i-aciune-n-construcii-e2cd2p3