Vremea colindelor la Sufrageria Arădeană
13 decembrie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook
Dragi prieteni ai Sufrageriei Arădene,
Vă mulțumim din suflet pentru participarea voastră la serata noastră specială de colinde. A fost o seară magică și plină de bucurie, iar prezența voastră a adus o notă caldă și primitoare în atmosfera noastră.
Colindele minunate interpretate de Ana Maria Kiss, Anastasia Maria Solomie, Bogdan Selagea și Raul Nica au creat o ambianță de poveste, aducându-ne mai aproape de spiritul sărbătorilor de iarnă. Suntem bucuroși să avem asemenea talente în comunitatea noastră.
Gustările din cămara noastră de iarnă au fost pregătite cu dragoste și sperăm că v-au adus un strop de bucurie în inimile voastre. Ne-am bucurat să petrecem această seară specială alături de voi și să împărtășim magia sărbătorilor de Crăciun într-un cadru atât de intim și prietenos.
De asemenea, vrem să mulțumim colaboratorilor noștri de la SYA Experience Junior pentru contribuția lor la realizarea acestui eveniment de excepție.
Sperăm că această seară v-a adus bucurie și că sunteți pregătiți să întâmpinați sărbătorile de iarnă cu inimile pline de căldură și lumină. Încă o dată, vă mulțumim că ați făcut parte din această experiență minunată la Sufrageria Arădeană.
Să aveți un Crăciun plin de iubire și fericire! 
Cu multă recunoștință,
Echipa Sufrageriei Arădene


Disponibil pe podcast:

PODCAST--------------------------

Dragi prieteni ai Sufrageriei Arădene, în prag de sărbătoare a Crăciunului, vă invităm să luați parte la programul de colinde pe care vi-l dăruim cu mare plăcere miercuri, 13 decembrie, de la ora 18,30. Ca de obicei, și de data asta colindătorii noștri sunt unii dintre cei mai talentați tineri artiști ai Aradului, pe care veți avea acum ocazia să îi vedeți și ascultați interpretând unele dintre cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun din repertoriul național și internațional, în mediul cald și primitor al Sufrageriei Arădene. Vom completa seara prin a vă pune pe masă câteva dintre produsele din cămara noastră de iarnă, pentru ca atmosfera să fie desăvârșită.
Minunatul program la care vă invităm să participați va fi susținut de patru dintre cei mai talentați tineri artiști arădeni ai ultimilor ani: Ana Maria Kiss, Anastasia Maria Solomie, Bogdan Selagea și Raul Nica. De la colind tradițional, la ”Feliz Navidad” și ”Silent Night”, de la ”Pe podele de nuiele” la „Noapte de Crăciun”, dar și multe, multe alte cântece dragi sufletului, care își trag sursa de inspirație din sărbătoarea Crăciunului, toate acestea trecute prin filonul muzical al invitaților noștri speciali.

Pentru că această seară se dorește un cadou de Crăciun pentru cei apropiați de Sufrageria Arădeană, accesul va fi liber, iar dacă programul de colindelor va fi pe placul vostru, veți avea ocazia să donați, cât găsiți de cuviință, pentru eveniment.

Un eveniment marca Sufrageria Arădeană realizat în colaborare cu SYA Experience Junior.