Despre fiscalitatea anului 2024
18 ianuarie 2024 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook

Despre fiscalitatea anului 2024 - o serată de informare adresată membrilor clubului.

Anul 2024 vine cu provocări fiscale care au darul să îngrijoreze mediul antreprenorial, unele dintre schimbările realizate fiind fără precedent în istoria fiscalității românești. Pornind de la constatarea acestei stări de fapt, Sufrageria Arădeană propune membrilor Clubului nostru o întâlnire în care se va discuta despre fiscalitate - provocările, capcanele și amenințările din noile prevederi fiscale - într-un cuvânt, lucrurile care trebuie știute despre numeroasele modificări fiscale ale acestui an. În buna tradiție, invitatul special al serii va fi domnul conf. Univ. dr. Marius Boiță, director al Centrului de Antreprenoriat al UVVG și unul dintre cei mai respectați profesioniști ai ANAF pe domeniul fiscal. 

Expunerea se adresează în primul rând antreprenorilor, nu profesioniștilor din domeniul contabil. Iar pentru ca serata să aibă un conținut cât mai util și eficient, vă propunem un format care, pe lângă o parte de prezentare, să conțină și o sesiune consistentă de întrebări/răspunsuri și discuții.


Așadar, joi, 18 ianuarie, de la ora 18:00, Business Social Clubul Sufrageria Arădeană vă invită la o serată dedicată fiscalității, care se adresează exclusiv membrilor clubului.