O serată despre cum se poate în Arad. Despre geniu, sacrificiu și împlinire.
25 ianuarie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook

Miercuri, pe 25 ianuarie, serata Sufrageriei Arădene va împleti mai multe fire narative, care de care mai interesante.
Pe e o parte, va fi despre sculptură: o artă care spune enorm despre un loc, mai ales despre un oraș, atunci când vorbim de abordarea sa monumentală. Apoi, despre continuitate și despre cum un fiu duce mai departe arta prodigiosului său părinte. O altă dimensiune a seratei se va referi la rolul și rostul unor oameni care au arătat nu doar dorință și determinarea de a da Aradului câteva cadre deosebite, dar au și realizat bună parte din aceste proiecte.
Va fi o serată cu sculptorul Camil Păcurar (fiul regretatului maestru Mihai Păcurar), cu Roxana Maria – spiritul vivant al unor minunate proiecte arhitectonice arădene și, nu în ultimul rând, cu Ciprian Cristea, omul care conduce eforturile Asociației Rubio, cea care a gestionat realizarea unor proiecte remarcabile în Aradul ultimilor ani.
Toți, într-un creuzet de creație și reuniți de un efort de a ilumina spații arădene, de a le da personalitate fie prin onorarea unor oameni remarcabili ai acestor locuri, fie prin regândirea unor proporții ale locurilor și mobilarea lor cu noi elemente de arhitectură. O serată despre cum SE POATE în Arad. Despre geniu, sacrificiu și împlinire.
Despre și cu oameni care au realizat și vor mai realiza FRUMOS pentru toți arădenii.

Fii aici. Miercuri, de la 18,30, la Sufrageria Arădeană.