Serata Flavius Ștețcu: de la primii pași în jungla audio-vizuală la calitatea de proaspăt-uns redactor-șef al Jurnalului Arădean
08 februarie 2023 ⋅ Sufrageria Arădeană
Distribuie pe Facebook
Serata de miercuri, 8 februarie va aduce în fața membrilor și prietenilor Sufrageriei Arădene pe unul dintre cei mai cunoscuți oameni de media din Arad în ultimul sfert de veac. Om de televiziune, formator de opinie, campion în publicitate și, mai nou, conducător redacțional al celui mai cunoscut organism de presă scrisă arădean, Jurnalul Arădean/Aradon. 
Și pentru că toată această experiență de viață trebuia să poarte un nume, i s-a spus simplu: Flavius Ștețcu. Prietenii Sufrageriei Arădene vor avea ocazia să asculte povestea unei vieți profesionale duse într-un ritm de montagne-russe, cu detalii din culisele unor întâlniri de rangul trei, cu evocare de oameni și fapte extraordinare presărate de-a lungul a peste 25 de ani de activitate profesională. Pe lângă povești unice despre oameni, fapte și întâmplări, oaspeții Sufrageriei vor avea ocazia unui dialog deschis și onest cu invitatul seratei, în buna noastră tradiție. Va fi o serată de o savoare aparte, pentru că, împreună, îl vom provoca pe Flavius să ne istorisească lucruri pe care camerele de filmare sau reportofonul nu au putut să le redea. Va fi despre experiențe cu oameni din politică, show-biz, business și multe altele. 
Vino la serata Flavius Ștețcu, la Sufrageria Arădeană, miercuri, 8 februarie, de la ora 18,30.

Notă: acest eveniment al S.A. este deschis tuturor doritorilor, fără a fi necesară confirmarea anticipată a participării.